۱۰ جمله‌ی ناب از ۱۰ نابغه‌ی مبتلا به اوتیسم

۱۰ جمله‌ی ناب از ۱۰ نابغه‌ی مبتلا به اوتیسم

۱ – من می‌توانم ناامیدی خود را از صحبت کردن به خاطر بیاورم، می‌دانستم چه می‌خواهم بگویم اما نمی‌توانستم کلمات را ادا کنم بنابراین فقط جیغ می‌کشیدم.

تمپل گراندین

 

۲ – ما می‌توانیم مشکلات را با همان تفکری که مشکل را ایجاد کردیم حل کنیم.

آلبرت انیشتن

 

۳ – همیشه راهی وجود دارد که بهتر می‌توانید کاری را انجام دهید.

توماس ادیسون

 

۴ – حقیقت همواره در سادگی یافت می‌شود نه در پیچیدگی و در هم ریختگی چیزها.

ایزاک نیوتن

 

۵ – هر چقدر زندگی سخت به نظر برسد، همیشه چیزی وجود دارد که آن را انجام دهید و در آن موفق شوید.

استیون هاوکینک

 

۶ – آسپرگر شخصیت مرا تحت تاثیر قرار نمی‌دهد” من اکنون این مشکل را دارم و با آن زندگی و کار می‌کنم.سوزان بویل

 

۷ – جهل بیش از دانایی موجب اعتماد به نفس می‌شود.

چارلز داروین

 

۸ – شطرنج بهترین بازی بود که من دوست داشتم” زیرا از مشکل‌ترین بازی‌ها به شمار می‌رفت.

بابی فیشر

 

 ۹- همه‌ی افراد بشر استعداد نقاشی دارند” اما حوصله ندارند.

میکل آنژ

 

 ۱۰- بین همه‌ی چیزها من کتاب را بیش از همه دوست می‌دارم.

نیکلا تسلای

 

همانطور که می‌دانید بسیاری از مشاهیر جهان در حوزه‌های مختلف مبتلا به اوتیسم بوده‌اند.

بسیاری از دانشمندان علوم رفتاری معتقدند اختلال اوتیسم و آسپرگر قابلیتی را برای این افراد فراهم کرده که آن‌ها می‌توانند بسیار بیش از دیگران روی کار مورد علاقه‌ی خود تمرکز کنند.

برخی از این افراد برجسته در دوره‌ی زندگی خودشان” به نظر دیگران افرادی با ویژگی‌های عجیب بوده‌اند و تقریبا همه‌شان از یک نظم سرسختانه پیروی می‌کردندو

به عنوان مثال یکی از رفتارهای عجیب نیکولا تسلای این بود که به شدت از حضور در جمعژ خود‌داری می‌کرد و نسبت به عدد ۳ وسواس داشت.

 

این ویژگی‌ها و بسیاری از ویژ گی‌های دیگر که در آن زمان عجیب و غریب به نظر می‌رسید” با معیارهای تشخیصی امروز ویژ گی‌های افراد مبتلا به اوتیسم و یا آسپرگر هستند.

 

البته باید در نظر داشت که هدف ما از بیان نام افراد مشهور جهان که مبتلا به اوتیسم بوده‌اند” این نیست که بگوییم باید از تمام افراد مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم انتظار داشت که همیشه در بالاترین سطح در حال درخشش باشند” بلکه با معرفی مشاهیر مبتلا به اوتیسم می‌خواهیم بگوییم که اوتیسم چیزی جدا از ناتوانی ذهنی یا جسمی است.

 

بعضی از افراد مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم ممکن است درصدی هم از ناتوانی ذهنی داشته باشند و یا مشکلات جسمی داشته باشند که هیچ‌کدام از این‌ها ربطی به اوتیسم ندارد.

 

به عنوان مثال همه می‌ دانیم که توماس ادیسون یکی از آن مشاهیر برجسته‌ی جهان است که در زمان مدرسه به دلیل این‌که دیگران نمی‌توانستند نیاز‌های ویزه‌ی او را بشناسند” به عنوان کودن از او نام برده شد و از مدرسه اخراج شد. اما همین فرد سال‌ها بعد خدمتی را به جهانیان عرضه کرد که توانست نام خود را در بین مشاهیر جهان جای دهد.

 

بسیاری از افراد دیگر هم که در همین دوران حاضر زیست می‌کنند و جزو مشاهیر هستند و نبوغ خاصی در یک زمنینه دارند هم به عقیده‌ی بسیاری از دانشمندان علوم رفتاری دارای اختلال اوتیسم هستند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا